Schaken om de Gooische Moordenaar – 3e Editie

Georganiseerd door Het Dikke Torentje (Eemnes) & de Gooise Schaakvereniging

Het is eindelijk weer zover! De Gooise Schaakvereniging organiseert samen met de Eemnesser schaakvereniging Het Dikke Torentje, de 3e editie van het schaaktoernooi: “Schaken om de Gooische Moordenaar”.

Het succesvolle rapidtoernooi werd vorig jaar gewonnen door Jimmy Geboers uit Lommel (België). De Gooische Moordenaar ging naar Daniel Nijhuis als sterkste speler uit het Gooi. Ook dit jaar wordt er weer geschaakt om het vereerde bezit van deze verraderlijke Gooische tram.

Het kunstwerk werd gemaakt door wijlen Danny Tupang, die er een waar meesterwerk van maakte. De sterktse speler uit het Gooi (of randgemeente) mag dit kunstwerk een jaar lang bij hem of haar thuis laten schitteren. Waarna de tram weer verder raast over de zwart-witte sporen, geen pion of loper ontziend op zijn pad, richting de winnaar van een volgende editie van ons toernooi.

Het is een open rapidtoernooi waar iedereen vrij aan mag deelnemen. Zowel jeugd als volwassenen, en zowel clubspelers als niet-clubspelers. Opgelet, de Gooische Moordenaar gaat naar de sterkste speler woonachtig in het Gooi (of randgemeente). Als de winnaar van het toernooi niet uit het Gooi komt, heeft hij of zij alleen recht op een geldprijs.

Heb je zin in een geweldig leuke schaakdag? Meld je dan aan voor ons toernooi via onderstaand inschrijfformulier.

[INFORMATIE]

Locatie: “De Blaercom” in Blaricum
Datum: Zaterdag 1 oktober 2022
Tijdstip: 9.30 – 17.30 uur