Gooise Schaakvereniging

Schaken om de Gooische Moordenaar – 4e Editie

Georganiseerd door Het Dikke Torentje (Eemnes) & de Gooise Schaakvereniging

Welkom bij het meest opwindende schaakevenement van het jaar! Bereid je voor op een enerverende dag vol strategische zetten en intense wedstrijden, want de Gooise Schaakvereniging en de Eemnesser schaakvereniging Het Dikke Torentje presenteren vol trots de 4e editie van ons schaaktoernooi: “Schaken om de Gooische Moordenaar”!

Vorig jaar kroonde Tim Grutter van SGA uit Amersfoort zich tot kampioen van ons succesvolle rapidtoernooi. De felbegeerde titel van de Gooische Moordenaar werd voor de tweede keer toegekend aan Henk van der Poel, die als de sterkste speler uit het Gooi naar voren kwam. Dit jaar gaat de strijd opnieuw van start om het bezit van deze mysterieuze Gooische tram.

Het kunstwerk, een waar meesterwerk gecreëerd door de getalenteerde wijlen Danny Tupang, zal een jaar lang schitteren bij de sterkste schaker uit het Gooi (of randgemeente). Het wacht geduldig tot de tram zijn volgende bestemming bereikt: de winnaar van een toekomstige editie van ons toernooi. Geen pion of loper zal worden gespaard op zijn razende pad.

Dit open rapidtoernooi staat voor iedereen klaar, ongeacht leeftijd, ervaring of clublidmaatschap. Of je nu een doorgewinterde clubspeler bent of een gepassioneerde nieuwkomer, grijp je kans en doe mee! Let wel op, alleen de sterkste speler die woonachtig is in het Gooi (of randgemeente) zal de Gooische Moordenaar in handen krijgen. Als de toernooikampioen niet uit het Gooi komt, wacht er een fantastische geldprijs.

Ben jij klaar voor een dag vol schaakplezier en avontuur? Aarzel dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor ons geweldige toernooi via het onderstaande inschrijfformulier. Mis deze unieke kans niet om de schaakwereld te veroveren en wie weet, misschien ben jij wel degene die triomfeert over de Gooische Moordenaar!

[INFORMATIE]

Locatie: “De Blaercom” in Blaricum
Datum:Zaterdag 30 september 2023
Tijdstip:9.30 – 17.30 uur
Rondes:7
Tempo:20 min pp/pp + 5 sec bonus
Inschrijfgeld:

12.50 euro  (incl. broodje en drankje)

Je kunt het inschrijfgeld (12,50 euro) overmaken naar de bankrekening van MJHM Sprong NL27INGB0689740441. Let op: Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

[INSCHRIJVEN]

    [x] Ik geef toestemming dat mijn naam en beeldmateriaal waarop ik te zien ben, kan worden gepubliceerd in de pers, de website, facebook en soortgelijke kanalen.

    De Blaercom

    HOOFDPRIJS - De Gooische Stoomtram
    Klik hier voor actuele lijst met deelnemers
    I am King