Schaken om de Gooische Moordenaar – 2e Editie

In organisatie van de Gooise Schaakvereniging en Het Dikke Torentje (Eemnes)

Na een tussenjaar is het eindelijk weer zover! De Gooise Schaakvereniging organiseert samen met de Eemnesser schaakvereniging Het Dikke Torentje, de 2e editie van het schaaktoernooi: “Schaken om de Gooische Moordenaar”.

Na de succesvolle eerste editie in 2019, mocht Henk van der Poel als winnaar de wisselhoofdprijs, het kunstwerk “De Gooische Moordenaar”, mee naar huis nemen. En nu kan er dus weer geschaakt worden om het vereerde bezit van deze verraderlijke Gooische tram.

Het kunstwerk werd gemaakt door wijlen Danny Tupang, die er een waar meesterwerk van maakte. De winnaar van het toernooi mag dit kunstwerk een jaar lang bij hem of haar thuis laten schitteren. Waarna de tram weer verder raast over de zwart-witte sporen, geen pion of loper ontziend op zijn pad, richting de winnaar van een volgende editie van ons toernooi.

Het is een open toernooi waar iedereen vrij aan mag deelnemen. Zowel jeugd als volwassenen, en zowel clubspelers als niet-clubspelers. Opgelet, de Gooische Moordenaar gaat naar de sterkste speler woonachtig in het Gooi (of randgemeenten). Als de winnaar van het toernooi niet uit het Gooi komt, heeft hij of zij alleen recht op een geldprijs.

Heb je zin in een geweldig leuke schaakdag? Meld je dan aan voor ons toernooi via onderstaand inschrijfformulier.

[INFORMATIE]

Locatie: “De Blaercom” in Blaricum
Datum: Zaterdag 23 oktober 2021
Tijdstip: 9.30 – 17.30 uur